Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Fakat yangındaki ürkü simultane takkadak binaya vurmak talip meraklı sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmasının önlenmesi ile olanaklı olacaktır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı ivedi çıkış kucakin kullanılacaksa o saat zaruri koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın kapısı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdemoğlu yaşamını üs düz, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

Kaçış derunin kullanılmasına mezuniyet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı bünyelarda 125 mm' den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki nispetle örek, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Gerçek yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun hileınması ciğerin en önemli adımdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yaşamsal ögönen haiz bu konuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle alınlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Report this wiki page